Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı sahih rahat oluşturulan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu katkısızlığını yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Her hengâm boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya özge bir müşkül bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı keşik otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

İnsanların toplu olarak yaneşeliıkları ve bulundukları bütün konstrüksiyonlarda yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur ve ısı, yalaz gibi yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir yapıda olan bu tasarlar muhataralı durumların yol göstericisidir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanların çıkışı kucakin elverişli konumda evet.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye sorunlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Binada mevcut insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna kızılınmasında önemli bir gösteriş oynar.

 60dk ve yangın kapısı 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page